Cruise op de Mekong

De Mekong & Halong bay

Het exotische en het ongeëvenaarde landschap van Zuidoost-

Azië zijn ontleend aan wat altijd het aanbod van Luxury Travel

by Ratio is geweest: hoogstaande kwalitatieve cruises, begeleiding

en permanent cultureel onderzoek. Ons aanbod van cruises in

Vietnam en Cambodja neemt u mee om de eeuwenoude

tradities van Azië te ontdekken. De monumentale pracht van het

oude Khmer-rijk door het bezoek van Angkor Wat, boottochten

op de drijvende markten en typische dorpen in de regio, de

natuurlijke rust van de Halong-baai, heilige tempels en

traditionele Khmer dansen, verrijkende en onvergetelijke

ontdekkingen.

Cruise op de Chobe rivier & lake Kariba

Aan de rand van de bekende wereld resoneert

"Zuidelijk Afrika" als een roep om te reizen en

ontplooit het zijn mooiste landschappen. Van Kaapstad

tot Victoria Falls zal u spectaculaire panorama's

ontdekken, de geschiedenis van Nelson Mandela en de

Apartheid, evenals twee emblematische nationale

parken met een uniek dierenrijk: Chobe en

Matusadona, die u tijdens een safari met een 4x4

doorkruist en waarbij u de natuurlijke etappes in Zuid-

Afrika, Namibië, Botswana en Zimbabwe verkent. Aan

boord van uw comfortabel 5-ankerschip, de African

Dream

CroisiEurope
Al 45 jaar een onafhankelijk Frans familiebedrijf Sinds 1976 en in de loop der jaren, hebben wij ons gevestigd als de Europese leider in riviercruises, gespecialiseerd in cruises op mensenmaat op de kanalen en zeeën van de wereld. Deze unieke positionering, gekoppeld aan het familiegevoel en de ondernemerscultuur van het bedrijf, zijn sterke waarden die wij uitdragen en die wij delen met onze teams en onze passagiers. Innovatie in het hartje van de onderneming Onze voortdurende innovatie in de bouw van onze schepen heeft ons in staat gesteld om een pionier te zijn op vele rivieren in Europa (Gironde, Loire, Po, Elba) en in de wereld (Cambodja/Vietnam, Zuidelijk Afrika). Boten op een menselijke schaal Onze schepen van 55 twee- en driedekken bieden plaats aan 16 tot 200 passagiers. Dankzij hun afmetingen en de modernste technologie kunnen zij uitsluitend op bepaalde rivieren varen en aanleggen in het hartje van de steden, dicht bij bezienswaardigheden De wereld op een cruise: exclusieve bestemmingen Met cruises van 3 tot 16 dagen bieden wij het hele jaar door de ruimste keuze aan bestemmingen op de rivieren, zeeën en kanalen van Europa en de wereld: de gelegenheid om de charme en de unieke voordelen van elk seizoen te ontdekken. Onder deze bestemmingen vindt u unieke routes in het zuidelijk Afrika, op de Mekong, de Elbe, de Loire, de Wolga...
Cruise op de Jangtsekiang, China

Vanuit de hoogten van Tibet, dendert de Jangtsekiang

naar beneden over 6397 km om uiteindelijk in de

Oost-Chinese Zee uit te monden. De op twee na

grootste rivier ter wereld, de blauwe rivier, is één van

de bakermatten van de Chinese beschaving. Het

decor is rijk aan geschiedenis en legendes. Dankzij de

drie kloven vormt het een onvermijdelijke bestemming.

Tijdens de cruise is het spektakel grandioos temidden

steile hellingen, oceaan van groen, oude dorpen,

indrukwekkende kloven en prachtige stranden. U

ontdekt ook de belangrijkste stad van het land:

Shanghai, de Parel van het Oosten.

Cruise Mekong

Van de Mekongdelta tot de tempels van Angkor (Formule haven/haven) 11 Dagen Dag 1 Siem Reap - Angkor Programma volgens uw aankomsttijd in Siem Reap. Diner en overnachting in uw hotel. Dag 2 Siem Reap - Angkor Overnachting in het hotel. Dag 3 Siem Reap - MEER TONLÉ Diner. Voorstelling van de bemanning. Overnachting voor anker. Dag 4 MEER TONLÉ - KAMPONG CHHNANG - KAMPONG TRALACH Overnachting voor anker. Dag 5 KAMPONG TRALACH - KOH CHEN - PHNOM PENH Overnachting voor anker. Dag 6 PHNOM PENH Overnachting voor anker. Dag 7 CHAU DOC - SA DEC (Vietnam) Overnachting voor anker. Dag 8 SA DEC - VINH LONG - CAÏ BE Overnachting voor anker. Dag 9 MY THO - HO-CHI-MINH STAD (Saigon) Overnachting aan de kade. Dag 10 HO-CHI-MINH STAD Overnachting aan de kade. Dag 11 HO-CHI-MINH STAD Diner en overnachting in het hotel.

Cruise Mekong + voorprogramma

Van de Mekongdelta tot de tempels van Angkor & Hanoi en de baai van Halong (formule haven/haven) 14 Dagen Dag 1 Hanoi Diner en nacht in het 4* hotel. Dag 2 Hanoi - Baai van Halong Overnachting aan boord. Dag 3 Baai van Halong - Hanoi Diner en nacht in het hotel. Dag 4 Hanoi - HO-CHI-MINH STAD PROGRAMMA CRUISE + Vier dagen vooraf.

Cruise Mekong naprogramma

Van de Mekongdelta tot de tempels van Angkor & Hanoi en de baai van Halong (formule haven/haven) 17 dagen PROGRAMMA CRUISE + 6 dagen extra na de cruise Dag 11 HÔ-CHI-MINHSTAD - Hué Diner en overnachting in een 4* hotel. Dag 12 Hué Overnachting in 4* hotel. Dag 13 Hué - Da Nang - Hoi An Overnachting in een 4* hotel. Dag 14 Hoi An - My Son - Hoi An Overnachting in het hotel. Dag 15 Hoi An - Da Nang - Hanoi Overnachting in het 4* hotel. Dag 16 Hanoi - Baai van Halong Cruise in de baai. Diner. Overnachting aan boord. Dag 17 Baai van Halong - Hanoi Licht diner en transfer naar de luchthaven. Einde van onze diensten omstreeks 18u00 in de luchthaven. Geen vluchten voorzien voor 20u00.
Info & Offerte Info & Offerte

Cruise Chobe

Dag 1 : Johannesburg (Zuid-Afrika) Onthaal, installatie en diner in een 4* hotel LN. Dag 2 : Johannesburg - Kasane - Installatie in de Cascades Lodge (Zuid- AfrikaBotswana-Namibië) Vlucht Johannesburg/Kasane in Botswana. Transfer naar uw lodge in privébootjes. Diner en overnachting in de lodge. Dag 3 : Nationaal Park Chobe (Namibië-Botswana) Een dag op verkenning in het Nationaal Park Chobe. Diner en overnachting in de lodge. Dag 4 : Impalila Island (Namibië) Vertrek voor een bezoek aan de dorpen op Impalila Island, in Namibië. Overnachting in de lodge. Dag 5 : Cascades Lodge - Kasane - Karibameer - INSTALLATIE AAN BOORD (Namibië-Botswana-Zimbabwe) Watersafari in de streek van het Nationaal Park Chobe. Dag 6 : KARIBAMEER - VAART OP DE GACHE-GACHE RIVIER (Zimbabwe) Diner en overnachting aan boord. Dag 7 : KARIBAMEER - NATIONAAL PARK VAN MATUSADONA (Zimbabwe) Diner en overnachting aan boord. Dag 8 : KARIBA - Victoria Falls (Zimbabwe) Ontscheping. Overnachting in viersterrenhotel LN. Dag 9 : Victoria Falls Ontbijt. Einde van onze diensten in het hotel Victoria Falls.

Cruise Chobe naprogramma

ZUID-AFRIKA - BOTSWANA - NAMIBIË - ZIMBABWE Dag 1 : Kaapstad Vanaf 15:00 uur, aankomst in uw viersterrenhotel Vrije diner. Overnachting in het hotel. Dag 2 : Kaapstad Panoramische rondrit in de stad Diner en overnachting in uw viersterrenhotel NL. Dag 3 : Robbeneiland - Wijndomein van Groot Constantia Diner en overnachting in het hotel. Dag 4 : Het Kaapse Schiereiland Route naar een mythische plaats: Kaap de Goede Hoop.Diner en overnachting in het hotel. Dag 5 : Kaapstad - Johannesburg Transfer naar de luchthaven van Kaapstad en vlucht Kaapstad/Johannesburg. Onthaal, installatie en diner in een 4* hotel LN. Dag 6 : Johannesburg - Kasane - Installatie in de lodge (Zuid-Afrika- BotswanaNamibië) Vlucht Johannesburg/Kasane in Botswana. Diner en overnachting in de lodge. Dag 7 : Nationaal Park Chobe (Namibië-Botswana) Diner en overnachting in de lodge. Dag 8 : Impalila Island (Namibië) Overnachting in de lodge. Dag 9 : Lodge - Kasane - Karibameer - INSTALLATIE AAN BOORD (NamibiëBotswana-Zimbabwe) Transfer naar het schip, inschepen en installatie aan boord. Begin van de cruise op het meer. Dag 10 : KARIBAMEER - VAART OP DE GACHE-GACHE RIVIER (Zimbabwe) Diner en overnachting aan boord. Dag 11 : KARIBAMEER - NATIONAAL PARK VAN MATUSADONA (Zimbabwe) Diner en overnachting aan boord. Dag 12 : KARIBA - Victoria Falls (Zimbabwe) Bij zonsopgang varen we verder richting Kariba. Ontscheping. Diner en overnachting in viersterrenhotel LN. Dag 13 : Victoria Falls Ontbijt. Einde van onze diensten in het hotel Victoria Falls.
Info & Offerte

Cruise Jangtsekiang

SHANGHAI - ZHUJIAJIAO - YICHANG - CRUISE OP DE JANGTSEKIANG - CHONGQING - SHANGHAI Dag 1 SHANGHAI Diner in de stad en overnachting in het hotel. Dag 2 SHANGHAI Diner in de stad en overnachting in het hotel. Dag 3 SHANGHAI - ZHUJIAJIAO - SHANGHAI Diner. U woont een circusvoorstelling bij: acrobatiek en jongleren. Overnachting in het hotel. Dag 4 SHANGHAI - YICHANG Diner in de stad. Transfer naar de haven en inscheping in uw schip 5 ankers NL. Overnachting aan boord. Dag 5 CRUISE OP DE JANGTSEKIANG Diner en overnachting aan boord. Dag 6 CRUISE OP DE JANGTSEKIANG Diner en overnachting aan boord. Dag 7 CRUISE OP DE JANGTSEKIANG Afscheidsdiner. Overnachting aan boord. Dag 8 CHONGQING - DAZU - CHONGQING Ontscheping en rijden naar de site van Dazu. Diner en overnachting in uw hotel 3* NL. Dag 9 CHONGQING SHANGHAI Ontbijt. Transfer naar de Chongqing luchthaven en vlucht naar Shanghai.
Info & Offerte

SPECIAL OFFERS

Aute exercitation

excepteur qui non ex

labore culpa nulla elit do

deserunt ullamco in.

Dolore occaecat

commodo, nisi tempor

non labore nisi nostrud

BOOK NOW!

Hapag Lloyd Cruises

Ex incididunt duis ullamco occaecat excepteur quis aliqua ad non, adipisicing anim ut. Dolor ut consequat amet nisi dol.
Cruise op de Mekong

De Mekong & Halong bay

Het exotische en het ongeëvenaarde landschap

van Zuidoost-Azië zijn ontleend aan wat altijd het

aanbod van Luxury Travel by Ratio is geweest:

hoogstaande kwalitatieve cruises, begeleiding en

permanent cultureel onderzoek. Ons aanbod van

cruises in Vietnam en Cambodja neemt u mee

om de eeuwenoude tradities van Azië te

ontdekken. De monumentale pracht van het oude

Khmer-rijk door het bezoek van Angkor Wat,

boottochten op de drijvende markten en typische

dorpen in de regio, de natuurlijke rust van de

Halong-baai, heilige tempels en traditionele

Khmer dansen, verrijkende en onvergetelijke

ontdekkingen.

Cruise op de Chobe rivier & lake Kariba

Aan de rand van de bekende wereld

resoneert "Zuidelijk Afrika" als een roep

om te reizen en ontplooit het zijn

mooiste landschappen. Van Kaapstad tot

Victoria Falls zal u spectaculaire

panorama's ontdekken, de geschiedenis

van Nelson Mandela en de Apartheid,

evenals twee emblematische nationale

parken met een uniek dierenrijk: Chobe

en Matusadona, die u tijdens een safari

met een 4x4 doorkruist en waarbij u de

natuurlijke etappes in Zuid-Afrika,

Namibië, Botswana en Zimbabwe verkent.

Aan boord van uw comfortabel 5-

ankerschip, de African Dream